Carlig de pescuit pentru montura D RIG

Carlig de pescuit pentru montura D RIG 

Daca adori aceasta montura si este una din preferatele tale dar urasti legaturile si constructia acesteia, cel mai vechi producator de carlige de pescuit din lume iti vine in ajutor, cu intrarea pe piata a carligelor de pescuit special create pentru montura D-RIG

Montura D RIG asa cum este cunoscuta de pescarii straini, a fost o montura revolutionara atunci cand a aparaut, dar cum omul este intr-o expansiune continua in toate domeniile, se pare ca s-a inventat carligul de pescuit pentru montura D RIG fara legaturi , iar cea clasica va deveni istorie. Inca din anul 2015 pescarii din UK au avut prilejul sa testeze astfel de carlige, sudate cu ajutorul laserului iar tehnologia TitanX de la Mustad, permite un finisaj perfect. In momentul de fata, carligele de pescuit ale celor de la Mustad sunt disponibile in 5 dimensiune, si anume ; 2,4,6,8 si 10 . Daca avem inca dubii referitor la producator , va informam ca acesta produce carlige de pescuit  inca din anul 1877 iar pescuitul la crap are un rol foarte important prin divizia de carlige BBS . 

 

Carlig mustad pentru montura drig
Carlig pentru montura d rig

 

Pe siteul oficial al producatorului ( www.mustad.no ) gasiti si aceste minunatii, iar pretul acestora variaza in functie de tara, spre exemplu in UK un set de 5 carlige are pretul de 3.99 lire ( aproximativ 20 lei ) . La prima vedere si dupa o cautare superficiala, in stocul celor mai importanti importatori nu am gasit aceasta gama de carlige dar este foarte probabil sa nu fi fost noi atenti. 

Nota : Nu catalogati acest articol ca pe o „plasare de produse”, nu are nicio legatura cu reclama. 

 

(Visited 1.464 times, 1 visits today)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare boti * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.