Lacul Euro Aqua din Ungaria , totul despre aceast complex

0
36132

Lacul Euro Aqua din Ungaria , este cel mai cunoscut lac din Europa atunci cand vine vorba de pescuitul la crap . Pe 2 iunie 2012 , austriacul Roman Hanke a reusit sa captureze un crap cu o greutate de 45.9kg , fiind desemnat recordmen mondial . Actual record mondial la crap este detinul de un ceh ( vezi recordurile mondiale si nationale la crap ale mai multor state din UE ) cu un exemplar de 47.6 kg care dateaza din mai 2015.  Speram ca v-ati convins in legatura cu lacul Euro Aqua , acesta gazduieste cei mai mari crapi din lume , iar exemplarele intre 25-35kg sunt la ordinea zilei si nu mai este o noutate daca se captureaza un asemenea peste . Fiind o balta cu pretentii , trebuie sa stiti ca are un administrator austriac foarte exigent , care a conceput un regulament foarte strict iar cel mai important aspect este ca nimeni din afara ” clubului Euro Lake ” nu are acces in aceasta locatie . Ca sa va dati seama cine frecventeaza aceasta locatie , dam doar 2 nume , directorul de vanzari de la Fox sau presedintele Daiwa , deci este foarte greu sa patrunzi in sanul acestui grup si in plus foarte costisitor .

euro lake balta

 

Unde se afla lacul Euro Aqua 

Lacul Euro Aqua se afla pe teritoriu ungariei , la o distanta de 40 km de Budapeste si aproximativ 180 de Viena . Avand o suprafata de 11.4ha si o adancime maxima de 5.5 ft ( aprox 1.7m ) , intrucat acest lac este unul dintre cele mai calde din Europa , unde temperatura apei in timpul verii ajunge frecvent la valori de peste 26g . 

Cat costa o partida de pescuit la crap pe Lacul Euro Aqua ? 

Daca va hotarati sa achitati licenta de inscriere in cel mai select club de pescari sportiv, trebuie sa scoateti din buzunar 100 euro  , iar daca vreti sa mergeti la pescuit ar trebuii sa stiti ca 7 zile de pescuit la crap va costa 1400 euro / pescar . Teoretic , in acesti bani aveti pachet all inclusiv 3 mese pe zi / pescar , acces la tv prin satelit , bucatarie , bar , terasa , frigider , bauturi racoritoare , cafea , momeala , saltea de primire si spray antiseptic . Acest pret este strict pentru un pescar iar daca vrei sa vii cu familia , sotie si copil sub 12 ani trebuie sa platesti 90€/zi ( pranz si cina pentru fiecare ) . La un scurt calcul 2030 euro te costa sa stai la cort si sa pescuiesti , putand posta pe facebook poze din cel mai renumit coplex piscicol de crap din Europa . Chiar daca aproximativ 80% dintre noi nu ne permitem o asemenea excursie , o parere personala ar suna cam asa , un mare “BULLSHIT” cum spun americanii , o saptamana pe aceasta balta te duce la aproximativ 3000 € ( exact ca in proverbul cu vulea si strugurii , daca nu-mi permit sa merg in aceasta locatie , macar comentez 🙂 ) 

O balta de dimensiuni medii , cu reguli extrem de stricte din spusele pescarilor , dormi la cort si astepti sa iti urle senzorii . De acesti bani poti face linistit 3 excursii in delta , poti dormi linistit intr-un complex de 4 stele , iti mai raman bani si in plus te bucuri de natura salbatica , nu de iarba tunsa , “gard viu” plantat , plasa de sarma ,  s.a.m.d . Stiu , multi dintre dumneavoastra o sa spuneti ca pescuitul nu se asociaza cu luxul ( ma refer la comparatia cu 4 stele )  , dar totusi , aceasta balta este foarte umflata/promovata si ca estic spun ca nu isi merita banii , iar daca spuneti ca pasiunea necesita sacrificii , cred ca aceasta s-a transformat in obsesie . 

Cat costa o partida de pescuit la stiuca si salau pe lacul Euro Aqua ? 

Daca nu sunteti pescar de crap si iubiti spinningul , in aceleasi conditii ca si cele pentru pescuit la crap , administratorii acestui lac va pun la dispozitie un pachet de 7 zile cu preturi care incep de la 1600 € /pescar  . 

 

Contact Euro Aqua

Tel: ++43/664/25 35 666
Website: www.euro-aqua-fishing.at

Sursa  

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here