Pescuit la crap in imagini, cum a evoluat acest fenomen

Pescuit la crap in imagini, cum a evoluat acest fenomen 

Mai jos o sa gasiti fotografii cu pescarii de crap , datand din anii 1950 si pana in prezent . Cum a evoluat echipamentul pescarului de crap in ceea ce priveste suportii de sprijin al lansetelor dar si senzorii folositi . 

1 Fotografia de mai jos este facut in jurul anului 1950 , cand Chris Yates este surprins pescuind la crap pe balta care avea legatura direct cu raul Redmire din Marea Britanie . Chris Yates a reusit 30 de ani mai tarziu , mai exact 16 iunie 1980 , cand a reusit sa captureze un crap cu o greutate de 51.8lb( aproximativ 24.5kg record mondial ) . 

Imagine care dateaza din anul 1950
Imagine care dateaza din anul 1950

2 Imaginea de mai jos a fost facut in 1960 , atunci cand au aparut si primele avertizoare mecanice si suporti special pentru fixarea lansetelor . Acesti avertizori nu au fost produsi in masa intrucat foarte multi nu aveau incredere in ei . 

Pescuit la crap 1960
Pescuitul la crap in 1960

 3 La sfarsitul lui anilor 70` apar si primii suporti cat de cat profesionali , putand sustine avertizori dar fiind si usor de transportat . Chiar daca atunci era la moda ca lansetele sa stea la nivelul soldului , in ziua de astazi acestea sun coborate mult sub talie . 

Pescuit la crap in 1970 , deja au aparut si suportii semi profesionali
Pescuit la crap in 1970 , deja au aparut si suportii semi profesionali

La inceputul anilor 1980 apar si rod pod-urile profesionale , reglabile pe inaltime pe ambele laturi , pliabile pentru un transport cat mai usor . 

1980, asa se pescuia in aceasta perioada
1980, asa se pescuia crapul in aceasta perioada

5  La inceputul anilor 1990 , avertizoarele incep sa devina din ce in ce mai accesibile , iar multi pescari de crap incep sa le foloseasca .

pescuit-la-crap-1990

6 Incepand cu anul 2000 , majoritatea pescarilor vestici aveau in trusa si avertizoare iar majoritatea imaginilor aveau sa ateste aceasta moda ( pescuitul la crap cu senzori ) . In romania aceasta moda a luat si a amploare dupa anul 2000 iar in prezent majoritatea au aceste accesorii 

Pescuit la crap in anul 2000
Pescuit la crap in anul 2000

7 Pescuitul la crap in anul 2016 este o adevarata industrie care generaza anual sute de milioane de euro . Echipamente de ultima generatie , senzori , rod-pod`uri din ce in ce mai sofisticate , lansete care te lasa cu , gura cascata s.a.m.d . Mai jos aveti un filmulet foarte interesant 

(Visited 3.430 times, 2 visits today)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare boti * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.