Connect with us

Monturi

Montura crap 360

Publicat

pe

Montura crap 360 grade ; este o montura care ofera o miscare foarte mare a carligului si momelii, practic acestea se pot rotii la 360 grade, flexibilitate ne mai intalnita la o alta montura pentru crap. Din orice parte ar veni crapul acesta poate aspira momeala fara probleme. Rezultatele cele mai bune sunt atunci cand aceasta montura este folosita impreuna cu un boilies flotant sau un pop-up. Se poate pescuii si cu boiliesuri scufundatoare, dar eficienta monturii scade si nu are rost sa va mai chinuiti sa o construiti, intrucat este mult mai simplu sa pescuiti cu o montura de crap normala. Aceasta montura este destinata pescuitului in ape cu substrat tare sau ierbos.

Materiale Necesare Montura Crap 360

– carlig nr5 ,
– un vartej cu anou de otel marine 11/7,
– doua opritoare de cauciuc ,
– un anou de otel ,
– fir teflonat .

Montura crap 360 grade

Montura crap 360 grade

 

Apasă ca să comentezi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Monturi Crap

Montura Maggot rig pentru pescuitul crapului

Publicat

pe

Scris de

Montura Maggot rig este o alternativa foarte buna atunci cand dorim sa pescuim la crap cu viermisori si nu numai. Spunem asta intrucat carligele de crap sunt de regula mult mai groase decat cele normale iar spargerea viermisorilor este cea mai delicata problema.

Cu o astfel de montura, care la capatul firului de par se gaseste un carlig mult mai mic, ofera posibilitatea pozitionarii viermilor mult mai eficient decat in pescuitul crasici, iar plasticul ( bobul de porumb ) flotant ,ofera o vizibilitate mult mai mare . Carligul principal ramane gol iar in acest fel mareste sansa de intepare atunci cand momeala este aspirata, dar asta nu este o regula, acesta poate fi si el „accesorizat” cu 2 boabe de porum. 

Pentru a construii aceasta montura va trebuie 2 carlige ( unul pentru crap iar celalalt crasic ) , un inel, fir textil si rabdare. Practic montura Maggot rig se construieste in maxim 5 minute, dar daca sunteti la inceput timpul se dubleaza . 

Cum se face montura maggot rig ? vizualizati imaginile de mai jos explicate pas cu pas

Materiale necesare pentru constructia monturii maggot rig

Materiale necesare pentru constructia monturii

 

Montura maggot rig

Etapa 1

 

Montura maggot rig

Etapa 2

 

Montura maggot rig

Etapa 3 – final

Citeşte continuarea

Top Articole