Balta Corata – Solacolu – Pescuit la Corata

1
7482
Balta pescuit corata
Balta pescuit corata

Detalii

Balta Corata1 se afla in judetul Calarasi in com Sarulesti, sat Satucu. Balta a fost redeschisa recent dupa aproximativ 3 ani , timp in care a fost populata cu caras, crap, cteno, stiuca, salau, etc. Pestii au fost lasati sa creasca NATURAL, nu au fost hraniti!

Balta Corata1 are aprox. 25 ha iar adancimea medie este de 2.5m avand o latime de aproximativ 150m . Balta de pescuit Corata1 se afla la o distanta de aprox 38 km de Bucuresti si 15 km de Fundulea.

Ruta Acces / Localizare Balta Corata Satucu – Contact Balta Corata
Din Bucuresti pe A2 pana in dreptul localitatii Fundulea , se face dreapta si se merge pe drumul catre Nana . In prima localitate Solacolu se face stanga, apoi iar stanga pe un drum prietuit pana la Balta Solacolu , se trece de Balta Colacolu si se tine drumul drept , apoi se face dreapta si se merge pe un drum de pamant pana la balta Corata 1. Aici va asteapa linistea, relaxarea si o balta plina de peste !
NU hranim pestele ! NU umblam la apa ! NU bagam azot ! Singura balta 100% BIO ! Peste salbatic , gust deosebit ! Te-am convins! Hai la pescuit!

Specii de peşti

Caras, crap, cteno, stiuca, salau

Facilităţi

Da.

Cantitate ce poate fi reţinută

10 kilograme

Taxa

100 lei - 12h

Număr lansete acceptate

4 lansete/undite

Se acceptă plantatul?

Da, gratuit.

Momeli recomandate

Nespecificat

Contact

Rezervari: 0728 061 799 (Mesaj, whatsapp)

REGULAMENT BALTA CORATA 1
Taxa Acces pe Balta Corata 1 – 100 RON = 12 ORE – Pescarul poate pescui si retine 10 kg de peste.
Se pot retine de catre pescar exemplare mari de peste din special CRAP , pana in 10 kg !
• Exemplarele de CRAP mai mari de 10 kg sau mai mici de 1 kg vor fi eliberate imediat in apa fara a fi ranite sau omorate.

Plantatul cu navomodelul (vaporasul) este PERMIS si GRATIS

1. Înainte de instalarea pe locul de pescuit pescarul va consulta prezentul regulament si va achita taxa corespunzatoare pentru pescuit numai în cazul în care ESTE DE ACORD cu aceste reguli! Taxa achitata nu se returneaza !

2.Este obligatoriu sa se pastreze bonul fiscal oferit pana la parasirea baltii , in cazul unui control in care nu se poate dovedi ca s-a achitat taxa , pescarul este obligat sa paraseasca balta si sa elibereze in apa intreaga cantitate de peste retinut pana in momentul respectiv.

3. Fiecare pescar are dreptul sa fie însotit GRATIS de maxim 1 persoana la partida de pescuit pe un singur bon. Insotitorul are dreptul pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, însa numai în dreptul locului pe care îl ocupa pescarul! Pescarul poate avea GRATIS un numar nelimitat de insotitori in scop de agrement ( care nu pescuiesc) , insa numai in conditiile in care ocupa un singur loc de pescuit.

4. Pe toata durata partidei de pescuit , inclusiv la final , personalul baltii are dreptul sa controleze si sa cântareasca pestele capturat de pescari!

5. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele din regulament, va fi scos imediat de pe bazin, dupa ce i se va elibera în apa si pestele prins pâna în acel moment.

6. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule (lansete sau undite), dotate obligatoriu cu 1 (un) singur cârlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, în cazul ruperii firului principal)!

7. Numai capturile de CRAP care au greutatea cuprinsa intre 1kg-10kg pot fi retinute de catre cei care au achitat taxa ! Capturile de CRAP care vor depasi 10 kg sau sub 1 kg vor fi eliberate în apa imediat ce au fost prinse, în stare vie si fara a fi ranite!

8. Pescarul este obligat sa se aseze numai în dreptul locului marcat pentru pescuit! Este interzisa ocuparea simultana a mai multor locuri de pescuit în baza unui singur bon de pescuit. Un pescar poate ocupa circa 5 m pe mal.

9. Se interzice spalarea masinilor lânga apa. De asemenea este interzisa circulatia cu barca sau cu orice alt mijloc de plutire pe luciul apei in zona locurilor de pescuit.

10.SCALDATUL ESTE INTERZIS !
11.Este PERMISA camparea GRATIS cu corturi sau rulote.

12.Este INTERZIS focul in iarba !!! Gratarul trebuie obligatoriu sa fie dotat cu picioare !

13.Este INTERZISA deversarea in lac a oricaror tipuri de lichide , substante sau mancare de natura a pune in pericol sanatatea pestilor sau de a crea dezechilibre ecologice.

14. Accesul pe balta cu animale de companie ESTE PERMIS si GRATIS in conditiile in care prezenta acestuia nu creeaza disconfort celorlati pescari !!!

15. Fiecare pescar se poate manifesta cum doreste, dar in limitele bunului simt de natura a nu deranja ceilalti pescari aflati pe balta.

16. Taierea arborilor sau a crengilor acestora este INTERZISA !

17. Pescarul are obligatia ca atat in timpul cat si la sfârsitul partidei de pescuit sa pastreze si sa lase locul curat (fara chistoace de tigari,coji de seminte, gunoi menajer , etc) !

18. Administratia Baltii Corata 1 isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii fara nici o explicatie.

19.Administratia este exonerata de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului.

20. Pescuitul pe timp de noapte pe Balta Corata 1 INTERZIS ! Balta este deschisa vizitatorilor , in fiecare zi , intre 06:00 dimineata si 19:30 seara. Dupa aceasta ora , accesul pe balta , sub orice pretext , este INTERZIS.

Ultima actualizare a baltii Corata: 07 Septembrie 2018

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here