Connect with us

Balti in Ialomita

Lacul Fileanca Ialomita

Published

on

Lacul Fileanca

Descriere : Lacul Fileanca

Lacul Fileanca se afla  la o distanta de aproximativ 95 km de Bucuresti in localitatea Ciochina din judetul Ialomita . Lacul are o suprafata mare , aproximativ 45 de ha , avand potential piscicol pentru a organiza orice competitie de pescuit sportiv . Avand aproximativ 40 de standuri de pescuit , Lacul Fileanca este ideal si pentru a te relaxa cu familia , intrucat ambientul si linistea din aceasta piscicola nu se compara cu agitatia de pe baltile cu dimensiuni .  In galeria de mai jos o sa aveti o poza cu regulamentul baltii si alte tipuri de tarif acceptate de aceasta locatie

Distanta Oras  90 de Bucuresti
Tip Apa  Lac
Specii Pesti  Crap Caras Cteno Somn Rosioara 
Calitate Drum  Bun
Cazare  Nu
Facilitati (ponton,wc,etc.)  Da
Tarif 12 h  80
Tarif 24 h  160 Lei
Numar Lansete  4
Pescuit nocturn  Da
Cantitate Retinuta   5 kg crap / 10 kg crap + caras
Pescuit din barca  Nu
Plantat  Da
Contact / Telefon  0745287436 / 0751103088
Suprafata / Hectar  45 Ha

 

Ruta / Localizare Lacul Fileanca Ialomita – Ciochina : Dinspre Slobozia spre Urziceni, in loc. Ciochina se face dreapta catre Reviga (Apare indicator care indica directia catre balta ) si se mai merge aproximativ 4 km dupa care se face iar dreapta, de asemenea exista indicator dupa care se merge pe drum de tara (bun) cam 2km si se ajunge la balta

[huge_it_maps id=”198″]

[Best_Wordpress_Gallery id=”40″ gal_title=”Lacul FIleanca”]

 

Daca aveti informatii noi despre aceasta locatie Click aici pentru actualizare Balta Valea Fileanca 2017 Ialomita 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Balti in Ialomita

Balta Ciocarlia 3 – Ialomita

Published

on

By

balta ciocarlia 3

Descriere: Balta Ciocarlia 3

Balta Ciocarlia 3 se afla in judetul Ialomita la o distanta de aproximativ 68 km de Bucuresti . Balta de pescuit se afla pe raza localitatii cu acelasi nume ( Ciocarlia ) , aceasta fiind foarte ingrijita , dotata cu foisoare ,  pontoate , iarba tunsa si substrat urat .  Pentru a evita aglomeratia din weekend , ar fi indicat sa va rezervati locul de pescuit cu 48h inainte . 

Distanta Oras 68 de Bucuresti
Tip Apa Lac
Specii Pesti Crap Caras  Cteno
Calitate Drum Foarte Bun
Facilitati (ponton,wc,etc.) Da
Tarif 12 h 100
Tarif 24 h 200
Cantitate Retinuta  5 kg
Plantat Da 
Contact/Telefon 0757 025003
Suprafata / Hectar n/a

Reguli si conditii pescuit cu taxa pe partida

 1. Partida de zi ( 12 ore ) este cuprinsa intre intervalele orare 06:00-18:00.
 2. Pescarul cu taxa pe partida poate pescui exclusiv pe timpul zilei (partida de zi), pe durata a 12 ore, intre orele 06:00 – 18:00.
 3. Pescarul trebuie sa isi faca rezervare cu minim 48 de ore inaintea partidei (pentru alegerea locului de pescuit, pentru a evita aglomeratia si pentru a se asigura ca nu este vreun concurs in desfasurare).
 4. Se pescuieste cu maxim patru (4) scule (lansete, undite etc.) pe un loc de pescuit. Pescarul care doreste sa pescuiasca cu mai mult de 4 scule va fi obligat sa achite o taxa suplimentara de 25 lei / scula suplimentara.
 5. In cazului PARTIDEI DE PESCUIT CU RETINERE , pescarul poate retine din captura o cantitate de 5 Kg de peste / partida de 12 ore ( crap sau cteno cu greutate intre 1 si 4 Kg ).Carasul nu este calculat in aceasta cantitate, acesta putand fi retinut fara limita.
 6. La incheierea partidei de pescuit pestele capturat se va cantarii. In cazul in care cantitatea capturata depaseste cantititatea prevazuta in regulament pentru PARTIDA DE PESCUIT CU RETINERE, pestele retinut in plus se va elibera sau se va pastra contra unei taxe de 20 lei / Kg , pret ce include TVA.
 7. Pescarul are dreptul sa fie insotit de un coechipier cu drepturi depline sau familie. Incepand cu a treia persoana in plus se achita o taxa de 10 lei/persoana.
 8. Pescarul raspunde pentru persoanele care il insotesc pe balta.
 9. Fiecare pescar se va aseza numai in dreptul locului marcat pentru pescuit, acest lucru fiind semnalizat de borna de culoare verde care indica numarul standului si va pescui numai pe directia inainte.
 10. Este interzis pescuitul pe poduri sau in afara standurilor special amenajate.
 11. Este interzis pescuitul la BOMBA.
 12. Pescarii vor folosii numai locurile special destinate pentru gratar, sau pot face gratar la standul de pescuit intr-un gratar prevazut cu picioare.
 13. Se pescuieste cu maxim doua (2) carlige pe montura.Pescarului care este prins cu mai mult de doua carlige pe montura i se anuleaza partida pe loc.
 14. Este permisa nadirea si plantarea cu navomodelul contra unei taxe de 25 Ron/12 ore.Se poate folosi orice fel de nada.
 15. Fiecare pescar va avea obligatoriu spray antiseptic, saltea de receptie (avand minim 2.5cm grosime)  si sac de pastrare ( pentru cei care doresc sa retina peste). Acestea se pot inchiria si de pe balta : 5Ron/12 ore saltea si 2Ron/12 ore sac de pastrare.
 16. Pescarul are obligatia sa manuiasca cu grija pesti prinsi indiferente de greutatea pestelui: prins, cantarit, fotografiat si eliberat cu grija.
 17. Pescarii vor folosii numai locurile special destinate pentru gratar, sau pot face gratar la standul de pescuit intr-un gratar prevazut cu picioare.
 18. Pescarul trebuie sa pastreze linistea pe balta (sa nu deranjeze vecinii).
 19. Scaldatul este interzis.
 20. Pe toata durata partidei de pescuit, masina pescarului va stationa obligatoriu langa drumul de acces, in raza locului de pescuit.
 21. Pescarul este obligat sa anunte daca doreste sa paraseasca bazinul piscicol (indiferent de ora si de problema aparuta).Persoanei care paraseste bazinul piscicol fara a anunta (indiferent de justificare) i se anuleaza partida pe loc.
 22. Pescarul este obligat sa lase curat locul unde a pescuit (inclusiv sa stranga chistoacele de tigari si cojile de seminte).
 23. Intrucat , pescarul se afla in incinta unei PROPRIETATI PRIVATE, acesta trebuie sa respecte REGULAMENTUL INTERN . In cazul in care acesta va fi surprins ca SUSTRAGE / ASCUNDE peste , altul decat cel ce i se cuvine conform REGULAMENTULUI , se face vinovat de FURT , fiind retinut pana la sosirea organelor de politie, urmand a fi luate masurile legale.
 24. Prin plata taxei de pescuit clientul accepta INTEGRAL  si NECONDITIONAT prevederile acestui REGULAMENT.

Ruta / Localizare Balta Ciocarlia 3 Ialomita :

[huge_it_maps id=”242″]

 

balta ciocarlia 3

balta ciocarlia 3

Balta Ciocarlia 3 2017 Actualizata sau  Click aici pentru a adauga informatii noi

Sursa : http://baltaciocarliatrei.ro

Continue Reading

Trending

Copyright © 2011 - 2020 Pescar Informat. PARKERSEN SRL