Mreana de 7.5 kg prinsa in Anglia

0
2737
o mreana de 7.5 kg prinsa in anglia
o mreana de 7.5 kg prinsa in anglia

Mreana de 7.5 kg prinsa in Anglia

La inceputul acestui an , Phil Buckingham a capturat o mreana cu o greutate de speriat , aproximativ 7.5 kg , monstrul a fost scos din apele raului Lee ( sau Lea Anglia )  cu ajutorul unei  lansete echipata cu o mulineta folosita in pescuitul la musca ( fly fishing ) .  Nu stim de ce a folosit acest echipament , dar putem spune ca pescarul nostru este profesionist  , intrucat acesta este vicepresedintele asociatiei pescarilor de mreana .  Daca mreana capturata de dl Phil poate fi un record national pentru Romania si nu numai , dorim sa va informam ca recordul European la mreana este adjudecat tot de un englez .Grahame King detine recordul european pt cea mai mare mreana ,cu un exemplar de 9.56 kg , capturat pe 22 April 2006 .

In imaginea prezentata mai jos se poate observa cu usurinta mulineta folosita de Phil Buckingham , dar nu stim cu exactitate daca aceasta a fost pusa acolo pentru poza . Din interviul acordat site-ului gofishing , pescarul nostru spune ca aceasta este cea mai mare mreana capturata cu o mulineta de fly fishing . 

Pe langa recordul European pentru cea mai mare mreana , englezii se mai lauda si cu alte recorduri , recordul european pentru cea mai mare platica , cel mai mare lin  si kefal .  Chiar daca romanii sunt unii din cei mai buni pescari  , se pare ca apele romanesti duc lipsa de pesti mari  , in conditiile in care nu avem nici macar un peste cu o greutate care sa fie demna de un record european sau mondial ( nu discutam de crescatorii sau balti cu taxa , ci strict de rauri si balti salbatice )  .  

PS : Intrucat site-ul pescarinformat.ro are tenta de blog , va pot spune ca nu am experienta necesara in pescuitul la musca iar pentru aceasta aspect va astept cu pareri in legatura cu mulineta folosita de acest pescar ; de ce ar folosi o astfel de mulineta ? putea scoate un asemenea exemplar cu aceasta mulineta s.a.m.d?

o mreana de 7.5 kg prinsa in anglia
o mreana de 7.5 kg prinsa in anglia
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here