Connect with us

Solunar Pescuit

Solunar Pescuit Aprilie 2020

Publicat

pe

Iată că a venit si Aprilie, una dintre lunile favorite ale pescarilor. Anul acesta nu vom avea prea mult parte de pescuit, dat fiind faptul ca trăim vremuri un pic mai tulburi, datorate de Pandemia de CoronaVirus, dar poate, spre finalul lunii, vom avea şansa să ieşim la pescuit, cel puţin pe bălţile private, pentru ca începând cu 4 aprilie, vine prohibiţia. Haideţi să vedem cum se prezintă solunarul de pescuit pentru luna aprilie 2020, pentru a şti cele mai bune perioade de ieşit la pescuit.

solunar pescuit aprilie 2020

După cum am mai explicat şi în trecut, solunarul se bezează aproape în totalitate pe fazele lunii, astfel, dacă avem lună plină sau lună nouă, avem cele mai bune şanse de a prinde peşte.

Totuşi, întotdeauna trebuie să ţineţi cont şi de alţi factori ce pot influenţa partida de pescuit. Probabil cel mai important factor la pescuit, o reprezintă vremea în proporţie de cel putin 70%. Contează foarte mult şi temperatura apei, viteza vântului, presiunea atmosferică, sezonul de pescuit şi desigur, priceperea pescarului.

Apasă ca să comentezi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top Articole