10 trucuri simple pentru a va imbunatati momeala

-

La pescuit a fost nevoie intotdeauna de imaginatie. Daca momelile dvs actuale nu va mai satisfac, este recomandat sa incercati sa le imbunatatiti.

#1 Daca utilizati momeli de dimensiuni mici, va recomand de asemenea, sa naditi cu porumb sau sa puneti porumb de plastic fir de par (sau carlig)

#2 Inghetati momeala. Este recomandat sa inghetati momelile pentru ca, atunci cand le veti scoate din frigider, ele se vor dezgheta si vor avea un plus de aroma.

#3 Daca toata lumea de pe lac foloseste acelasi tip de momeala, dumneavoastra incercati sa folositi alt tip, ceva total diferit. Daca lacul contine specii pe care nu doriti sa le capturati, evitati folosirea de viermi si larve.

#4 Cea mai importanta momeala, este cea de calitate. Nu cumparati cateva kilograme bune de momeala care nu va va folosi. Luati un boilies de calitate, chiar daca e in cantitate mica.

#5 Momelile colorate pot respinge, sau chiar pot atrage. Evitati folosirea in exces a porumbului artificial. Nu este recomandat daca pestii sunt sceptici si nu mananca momeli prea colorate.

#6 Adaugati in momeli aditivi care sa pastreze un nivel ridicat de proteina dar si miros. Puteti turna direct peste momeala atunci cand se afla in carlig, un pic de aroma.

#7 Alege momeala de calitate de fiecare data. Nu cheltuiti banii pe foarte multa momeala de proasta calitate, ci incercati sa cautati cea mai buna nada, care este chiar de calitate si care stiti ca a mai dat randament.

#8 Alegeti des boilies-uri. In general boiliesul atrage doar pestii mari. Tocmai de asta, daca folositi boilies, veti avea sansa sa scapati de pestii mici si nedoriti.

#9 Evitati amestecarea de momeli. Foarte des, pescarii amesteca momelile intre ele si fac un adevarat complex de arome. Daca v-ati bazat de la inceputul partidei de pescuit pe o aroma, nu o amestecati cu alta mai tarziu.

#10 Nu uitati niciodata de porumbul natural. Porumbul este iubit de catre toti crapii, asa ca niciodata sa nu plecati la pescuit fara porumbul natural. Este important sa il aveti la voi, pentru ca, sunt zile in care crapii mananca doar porumb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Pescuit la crap cu viermi de plastic

Cea mai noua generatie de momeli artificiale, care includ viermii si larvele chironomide (libelule), care de fapt nu sunt...

Mix crap pentru apa rece – Pescuit la crap

Mix crap pentru apa rece – Pescuit la crap Chiar daca ingredientele prezentate mai jos aduc mai mult cu master...

Must read

Alte articole asemanatoare
Recomandate pentru tine