Montura somn cu lipitoare

1
47974

In cele ce urmeaza o sa va prezentam o montura pentru somn folosita pe apele curgatoare cu rezultate foarte bune din spusele unor pescari dar exista si contestatari, care spun ca aceasta montura fata de una clasica nu aduce nicio imbunatatire unei partide de pescuit. Intrucat nu exista nici un studiu, iar balanta in momentul de fata este de 50-50% (intre cele 2 monturi) va lasam pe dumnevoastra sa trageti concluziile intrucat „contestatarii ”nu au venit cu niciun argument in afara faptului ca zgomotul produs de pluta sperie somnii, cea ce este FALS. ”Montura somn cu lipitoare” asa cum am denumit-o noi, este o montura usor de realizat similara cu una clasica diferenta facand-o pluta (cu bilute, palete interioara) care odata miscata de curentul raului, produce vibratii ademenind somnii catre momeala noastra.

Momeala folosita este lipitoarea (sau coropisnita) intrucat acestea odata intepate stimuleaza simtul olfactiv al somnilor. Aceasta montura pentru pescuitul somnului este similara cu (Click Aici) montura cu, cutiuta prezentate de noi intr-o rubrica anterioara . Daca exista persoane care au folosit aceasta montura va rugam sa ne lasati un comentariu cu parerile dumneavoastra referitoare la ”montura somn cu lipitoare”.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Salut
    Am folosit cu success anul trecut montura somn din fotografie , in Delta Dunarii ( brat Sf Gheorghe , km 46 , canal Dranov) o recomand cu placere.foarte buna , am prins numai somotel .
    Plusuri : pluta vibranta chiar este de folos ,
    Minus : vartejul triplu , daca nu este de calitate , se rupe , sansele sa pastrati pestele fiind foarte mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here