Montura somn cu lipitoare

1
41951
montura somn cu lipitoare

In cele ce urmeaza o sa va prezentam o montura pentru somn folosita pe apele curgatoare cu rezultate foarte bune din spusele unor pescari dar exista si contestatari , care spun ca aceasta montura fata de una clasica nu aduce nicio imbunatatire unei partide de pescuit . Intrucat nu exista nici un studiu , iar balanta in momentul de fata este de 50-50% ( intre cele 2 monturi )  va   lasam pe dumnevoastra sa trageti concluziile intrucat „contestatarii ” nu au venit cu niciun argument in afara faptului ca zgomotul produs de pluta sperie somnii , cea ce este FALS .  ” Montura somn cu lipitoare ” asa cum am denumit-o noi , este o montura usor de realizat similara cu una clasica   diferenta facand-o pluta ( cu bilute , palete interioara ) care odata miscata de curentul raului , produce vibratii ademenind somnii catre momeala noastra .

Momeala folosita este lipitoarea ( sau coropisnita ) intrucat acestea odata intepate stimuleaza simtul olfactiv al somnilor .  Aceasta montura pentru pescuitul somnului este similara cu ( Click Aici ) montura cu , cutiuta prezentate de noi intr-o rubrica anterioara .  Daca exista persoane care au folosit aceasta montura va rugam sa ne lasati un comentariu cu parerile dumneavoastra referitoare la ” montura somn cu lipitoare ” 

 

Montura somn cu lipitoare
Montura somn cu lipitoare

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Salut
    Am folosit cu success anul trecut montura somn din fotografie , in Delta Dunarii ( brat Sf Gheorghe , km 46 , canal Dranov) o recomand cu placere.foarte buna , am prins numai somotel .
    Plusuri : pluta vibranta chiar este de folos ,
    Minus : vartejul triplu , daca nu este de calitate , se rupe , sansele sa pastrati pestele fiind foarte mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here