Pescuitul la pluta este cu totul adorabil. Iar carasul.. este pestele copilariei prins de catre oricine. Daca ar fi sa facem un top, cu siguranta pescuitul la varga ar fi pe primul loc, cel putin din punctul meu de vedere.
Nada clasica pentru caras este usor de facut si cu ingrediente relativ ieftine si care se gasesc in comert. Ingredientele necesare ar fi:
1. 500g de pesmet
2. 200g biscuiti simpli sau napolitane cu vanilie
3. 200g halva
4. 100g malai
Mod de preparare:
Pentru a iesi o nada relativ fina, formata din particule, biscuitii impreuna cu halvaua si cu pesmetul se vor amesteca intr-un blender sau mixter. Dupa ce am facut totul particula fina, vom amesteca toate ingredientele intr-un vas, ulterior turnam apa calda pana cand totul devine o pasta, nici lipicioasa nici prea tare. Se va nadi la caras cu bulgari de dimensiunea unei mingi de tenis in locul unde se pescuieste.
Atentie! Naditul la varga se face in general cu circa 30cm mai in larg fata de locul unde pescuim.