Cum alegem cosuletul pentru feeder

0
28920

Cum alegem cosuletul pentru feeder ?

Cum in ultimii ani pescuitul la feeder este din ce in ce mai practicat , intrucat este o alternativa foarte buna pentru pescuitul la crap sau stationar , exista si unele dileme . Pe piata exista foarte multe modele de cosulete pentru feeder , de la cele clasice din sarma si pana la cele „inchise”, fiecare dintre acestea au caracteristicile lor in functie de locul in care pescuim . Mai jos o sa va prezentam anumite modele de cosulete si o descriere scurta cu cele mai importante caracteristici .

  • Cosulet feeder din plastic ( solid ) ; este folosit in special in ape mai adanci de 1.5 metri , intrucat prin constructie nada amplasata in interiorul acestuia nu va cadea inaintea atingerii substratului . Acest tip se poate folosi atat in balti sau lacuri cat si in ape curgatoare cu un curent moderat .
Cosulet feeder din plastic sollid
Cosulet feeder din plastic sollid

 

  • Cosulet feeder din sarma ( clasic ) ; Acest tip de cosulet este in general folosit in ape cu adanci de pana la 1.5 m , intrucat odata ce a atins apa , nada se va elibera rapid , iar locul dumneavoastra de pescuit va fi momit pe o raza mai mare . Nu este indicat sa folosim acest cosulet din sarma in ape curgatoare , intrucat nada va fi luata de curet.

 

Cosulet feeder din sarma ( clasic )
Cosulet feeder din sarma ( clasic )

 

  • Cosulet feeder pentru viermi ( larve ) ; Acest tip de cosulet este folosit pentru pescuitul la feeder cu larve ( viermi ) . Odata introdusi in interiorul acestui cosulet , puteti controla eliberarea acestor fie largind gaurile fie astupand din ele cu banda .

 

Cosulet feeder pentru viermi ( larve )
Cosulet feeder pentru viermi ( larve )

 

  • Cosulet feeder ” Method ” ; Acest tip de cosulet se foloseste in special atunci cand vrem ca momeala sa evolueze in jurul nadei . Inaintasul va fi unul scrut iar pescuitul in ape curgatoare cu un curent moderat nu este indicat , intrucat odata ce va atinge apa , nada se va elibera rapid .
cosulet feeder method
cosulet method

 

  • Cosulet feeder pentru larve forma aerodinamica ; Acest cosulet pentru pescuit la feeder este dedicat pescuitului cu larve ( viermusi ) la distante mari , fie balti sau lacuri , fie ape curgatoare . In functie de timpul de eliberare al viermisorilor , puteti astupa anumite gauri ale cosuletului pentru o eliberare lenta . 

 

6cosulet feeder bomba

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here