Montura pentru pescuit cu nod Palomar

0
12776

Descriere: Montura pentru pescuit cu nod Palomar – Etape realizare montura

Sincer sa fim urmatoare montura am preluat-o de pe un site rusesc si se pare ca este destul de interesanta. In afara nodului Palomar care este putin mai dificil de legat, montura aceasta este una cat se poate de simpla, cu ajutorul unui plumb (de fund), nailon si carlig realizam montura pentru pescuit. In cele ce urmeaza o sa va prezentam pas cu pas cum se leaga nodul Palomar cum se realizare montura si cum se inteapa pestele.

Cum se leaga nodul Palomar – Video

nod palomar
nod palomar

Dupa ce am legat carligul cu nod-ul Palomar, legam un plumb de fund pe forfac la o distanta de 40-45 cm de carlig si ar trebuii sa arate ca in imaginea de mai jos.

45 cm de la carlig la plumb
Realizare montura pentru pescuit la fund

Cam asta ar fi montura pentru pescuit, acum nu ramane de facut decat sa putem o momeala in carlig. De preferat ar fi rama rosie, rama de pamant, viermusi sau chiar lipitoare .

momeala
momeala – rame , viermi , lipitori

Dupa ce lansati , linia trebuie sa fie intinsa perfect pentru a simti orice muscatura a pestelui . Din acest motiv am spus sa folositi un plumb

montara cu nod palomar 4

Atunci cand pestele trage , intepati-l intotdeauna in lateral dar in cele mai multe cazuri pestele se va intepa singur sub greutatea plumbului

montura cu nod palomar 5

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here