Connect with us

Monturi

Montura pentru pescuit cu nod Palomar

Publicat

pe

Descriere: Montura pentru pescuit cu nod Palomar – Etape realizare montura

Sincer sa fim urmatoare montura am preluat-o de pe un site rusesc si se pare ca este destul de interesanta. In afara nodului Palomar care este putin mai dificil de legat, montura aceasta este una cat se poate de simpla, cu ajutorul unui plumb (de fund), nailon si carlig realizam montura pentru pescuit. In cele ce urmeaza o sa va prezentam pas cu pas cum se leaga nodul Palomar cum se realizare montura si cum se inteapa pestele.

Cum se leaga nodul Palomar – Video

nod palomar

nod palomar

Dupa ce am legat carligul cu nod-ul Palomar, legam un plumb de fund pe forfac la o distanta de 40-45 cm de carlig si ar trebuii sa arate ca in imaginea de mai jos.

45 cm de la carlig la plumb

Realizare montura pentru pescuit la fund

Cam asta ar fi montura pentru pescuit, acum nu ramane de facut decat sa putem o momeala in carlig. De preferat ar fi rama rosie, rama de pamant, viermusi sau chiar lipitoare .

momeala

momeala – rame , viermi , lipitori

Dupa ce lansati , linia trebuie sa fie intinsa perfect pentru a simti orice muscatura a pestelui . Din acest motiv am spus sa folositi un plumb

montara cu nod palomar 4

Atunci cand pestele trage , intepati-l intotdeauna in lateral dar in cele mai multe cazuri pestele se va intepa singur sub greutatea plumbului

montura cu nod palomar 5

Apasă ca să comentezi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top Articole